BPyramid

36,000.00 RSD
Ask a question
Masa: 0.2500 Kg
+

Popust za Srbiju (-30%) se obračunava na kraju porudžbine, kad upišete adresu isporuke.

BPyramid ima sposobnost da energije s negativnim uticajem na psihu i na telo čoveka apsorbije i transformiše u pozitivnu energiju koju, zahvaljujući posebno oblikovanom vrhu, emituje u okolni prostor. Energetsko polje BPyramid ima osvežavajuće i vitalizirajuće dejstvo.

BPyramid smanjuje 100% negativan efekat na ljudsko telo koji se emituje elektromagnetnim zračenjem (EMR). Uređaji koji emituju elektro-smog su GSM i UMTS predajnici u uređajima, bežičnim mrežama, radio talasima i svim vrstama elektronske opreme.

BPyramid takođe smanjuje 100% geopatogeno, kosmičko i EMR zračenja. Pretvara negativnu energiju u pozitivnu i emituje je u okolni prostor. Emitovanje frekvencije je 7,83Hz - Schumannova rezonanca.

Efekti BPyramid manifestuju se na više načina kao jedan:
- Bolji ciklus spavanja i spavanje
- Bolja koncentracija
- Uklanja nedostatak sna
- Može smiriti decu
- Smanjuje osećaje stresa

DIMENZIJA: 11.5 x 11.5 x 9.5cm.
Struktura: prirodni keramički materijal sa metalnim kristalnim granulama, koji imitiraju pravu piramidalnu presvlaku. Unutar piramide nalazi se prazan keramički kvadrat sa sitnim kristalima kvarca, zatvoren čipom.
Njegove sposobnosti su uvećane i mogu se uspešno koristiti za emitovanje pozitivne energije oko piramide do 7m u poluprečniku (P = 153m2) i do visine 3m.
Ako kuća ima 2 sprata, na svaki sprat stavite po jednu BPyramid ili ako je stan ili kancelarija veći od 153m2, u taj prostor postavite 2 BPyramid.

NAČIN KORIŠĆENJA: BPyramid se isključivo postavlja na pod, strana na kojoj je logo firme mora biti okrenuta ka severu! Kada ste na pravilan način postavili BPyramid formira se zaštitno polje u roku od 5 do 10 sekundi.

Održavanje:
Kada se BPyramid postavi u neki prostor, prvo što čini - akumulira u sebi negativno nejonizirajuće zračenje. Zbog toga je potrebno očistiti BPyramid.
Kako? Naša preporuka, u prvom mesecu 4 puta (na svakih 7 dana) otvorite vrh BPyramid, iznesite je na sunce, stavite je tako da unutrašnjost BPyramid bude usmeren ka Suncu najmanje 2 do 3 sata (može i duže). Posle prvog meseca ako nema masivnog zračenja dovoljno je to učiniti jednom mesečno. BPyramida se ne čisti sjajem ili temperaturom Sunca, ona se čisti ENERGIJOM Sunca, s tim u vezi, BPyramid možete očistiti i ako je oblačno. Akumulira Sunčevu ENERGIJU, a ne sunčevo svetlo (kao solarni paneli na krovu).
Imajte na umu da BPyramid NE SME biti izložena kiši i snegu, (voda NE SME ući u BPyramid)!

BPyramid je klinički testiran i dokazano ima pozitivne efekte na ljude.


2011. godine Svetska Zdravstvena Organizacija je mobilne telefone, tablete, laptopove i WIFI RUTERE stavila u 2B grupu-MOGUĆI IZAZIVAČI TUMORA KOD LJUDI.