Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BPyramid

36,000.00 RSD
Ask a question
Masa: 0.2500 Kg
+

Popust za Srbiju (-30%) se obračunava na kraju porudžbine, kad upišete adresu isporuke.

BPyramid ima sposobnost da energije s negativnim uticajem na psihu i na telo čoveka apsorbije i transformiše u pozitivnu energiju koju, zahvaljujući posebno oblikovanom vrhu, emituje u okolni prostor. Energetsko polje BPyramid ima osvežavajuće i vitalizirajuće dejstvo.

BPyramid smanjuje 100% negativan efekat na ljudsko telo koji se emituje elektromagnetnim zračenjem (EMR). Uređaji koji emituju elektro-smog su GSM i UMTS predajnici u uređajima, bežičnim mrežama, radio talasima i svim vrstama elektronske opreme.

BPyramid takođe smanjuje 100% geopatogeno, kosmičko i EMR zračenja. Pretvara negativnu energiju u pozitivnu i emituje je u okolni prostor. Emitovanje frekvencije je 7,83Hz - Schumannova rezonanca.

Efekti BPyramid manifestuju se na više načina kao jedan:
- Bolji ciklus spavanja i spavanje
- Bolja koncentracija
- Uklanja nedostatak sna
- Može smiriti decu
- Smanjuje osećaje stresa

DIMENZIJA: 11.5 x 11.5 x 9.5cm.
Struktura: prirodni keramički materijal sa metalnim kristalnim granulama, koji imitiraju pravu piramidalnu presvlaku. Unutar piramide nalazi se prazan keramički kvadrat sa sitnim kristalima kvarca, zatvoren čipom.
Njegove sposobnosti su uvećane i mogu se uspešno koristiti za emitovanje pozitivne energije oko piramide do 7m u poluprečniku (P = 153m2) i do visine 3m.
Ako kuća ima 2 sprata, na svaki sprat stavite po jednu BPyramid ili ako je stan ili kancelarija veći od 153m2, u taj prostor postavite 2 BPyramid.

NAČIN KORIŠĆENJA: BPyramid se isključivo postavlja na pod, strana na kojoj je logo firme mora biti okrenuta ka severu! Kada ste na pravilan način postavili BPyramid formira se zaštitno polje u roku od 5 do 10 sekundi.

Održavanje:
Kada se BPyramid postavi u neki prostor, prvo što čini - akumulira u sebi negativno nejonizirajuće zračenje. Zbog toga je potrebno očistiti BPyramid.
Kako? Naša preporuka, u prvom mesecu 4 puta (na svakih 7 dana) otvorite vrh BPyramid, iznesite je na sunce, stavite je tako da unutrašnjost BPyramid bude usmeren ka Suncu najmanje 2 do 3 sata (može i duže). Posle prvog meseca ako nema masivnog zračenja dovoljno je to učiniti jednom mesečno. BPyramida se ne čisti sjajem ili temperaturom Sunca, ona se čisti ENERGIJOM Sunca, s tim u vezi, BPyramid možete očistiti i ako je oblačno. Akumulira Sunčevu ENERGIJU, a ne sunčevo svetlo (kao solarni paneli na krovu).
Imajte na umu da BPyramid NE SME biti izložena kiši i snegu, (voda NE SME ući u BPyramid)!

BPyramid je klinički testiran i dokazano ima pozitivne efekte na ljude.


2011. godine Svetska Zdravstvena Organizacija je mobilne telefone, tablete, laptopove i WIFI RUTERE stavila u 2B grupu-MOGUĆI IZAZIVAČI TUMORA KOD LJUDI.